Tekst Anti-Phishing (voor Huawei-apparaten zonder Google Play-services)

De functie Anti-Phishing voor berichten waarschuwt u wanneer u een sms-bericht met koppelingen naar kwaadaardige en vervalste websites ontvangt.

Deze functie is alleen beschikbaar voor Huawei-apparaten waarop geen Google Chrome-browser is geïnstalleerd. Op apparaten met Google Chrome-browseris een uitgebreide versie van deze functie beschikbaar (zie Veilig berichtenverkeer).

Text Anti-Phishing is beschikbaar in de Standard-, Plus- en Premium-abonnementen voor de Kaspersky-app.

Anti-Phishing voor berichten gebruikt Kaspersky Security Network om koppelingen in sms-berichten te controleren.

Zo controleert u links in sms-berichten:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Tik op Anti-Phishing voor berichten .
  3. Zet de schakelaar voor Anti-Phishing voor berichten op AAN.

Anti-Phishing voor berichten is ingeschakeld.